Skoletjenestens samarbejdspartnere

Skoletjenesten- undervisning, samskabelse og videndeling

Skoletjenestens tilbud til elever og lærere handler om at tilbyde og udvikle undervisning for elever i skolens fag uden for skolen. Uderummet, museet, naturen eller værkstedet bliver i Skoletjenesten et læringsrum, der er med til at understøtte elevernes læring i de enkelte fag og samtidigt giver muligheder for fælles oplevelser og øge kendskabet til lokal rig natur og en række kulturinstitutioner i Aalborg.

Skoletjenesten inviterer eleverne ud i naturen og skaber forståelse for samspillet mellem lokalmiljø, samfund og kultur. Undervisningen finder sted i samarbejde med en række institutioner, når eleverne møder Skoletjenestens tilbud i samarbejde med:

By og Landskabsforvaltningen Undervisning af elever og faciliteter i tilknytning til specifikke grønne områder i Aalborg herunder Fjordhuset i Vestre Fjordpark, Egholm og Infohuset i Østerådalen.

AaK Bygninger Energibesparelser og Friluftsrådet Grønt Flag på skoler.

Miljø- og Energiforvaltningen Bæredygtighedsstrategi og økologi i skoler. Familie og Beskæftigelsesforvaltningen og Sundhed og Kulturforvaltningen Skolemad.

Trafik og Veje, Nordjyllands Politi, Sikker Trafik, skolepatruljer, Færdselskontaktlærere, skolens trafikforhold. 

Halkær Mølle med Sundheds og Kulturforvaltningen og Naturstyrelsen.

Kultur og uddannelsesinstitutioner, Lille Vildmose, Zoos Skoletjeneste.

Naturvidenskabsfestival Aalborghus STX, HTX, AAU, UCN og Zoo.

Universitarium med AAU og UCN.

Innovation på Mellervangskolen.

Kunsten,

Lindholm Høje og Aalborg Historiske Museum.

Trekanten Aalborg, MakerSpace.

Aalborg Events, Aalborg Regatta.

Kommunale og nationale netværk. Nationalt Netværk af Skoletjenester, Naturvejlederforeningen, Sikker Trafik, Haver til Maver etc.

Del indhold